Κοινωνία

Ρόδος: Μητέρα κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Μια απίστευτη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και την Αναπληρώτρια Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Ρόδου. Κατηγορούμενη μια 31χρονη μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόγευμα της 20ης Αυγούστου, ο 46χρονος αδελφός της κατηγορούμενης κατήγγειλε ότι στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 31χρονη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν η μικρότερη κόρη της -ηλικίας 6 ετών- να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ένα άλλο άτομο να της κατεβάζει το εσώρουχο και να εκθέτει τα γεννητικά της όργανα.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, της τηλεφώνησε αμέσως, αλλά εκείνη του αποκρίθηκε με αστειευόμενο ύφος “σιγά το πράγμα, τρία άτομα το έχουν δει μόνο”. Τότε, παρενέβη στο τηλεφώνημα ο σύντροφος της κατηγορουμένης, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- τον εξύβρισε και τον απείλησε.
Στην απολογία της κατηγορούμενης, αναφέρεται ότι στο δωμάτιο που έγινε το περιστατικό, βρισκόταν και η 7χρονη ξαδέρφη των κοριτσιών.

Ο 46χρονος προσκόμισε στους αστυνομικούς, φωτογραφίες από τον λογαριασμό της κατηγορούμενης στο Instagram, στις οποίες φαίνεται το σώμα ενός ανήλικου (πιθανόν) κοριτσιού και χέρια έτερων ατόμων να κατεβάζουν το εσώρουχό του.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία και εις βάρος του συντρόφου της για εξύβριση και απειλή.

Τι υποστηρίζει η μητέρα 

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι τηγάνιζε στην κουζίνα και τα δύο της κορίτσια έπαιζαν με την ξαδέλφη τους στον όροφο μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό.
Η μεγάλη της κόρη την ενημέρωσε ξαφνικά έντρομη ότι η ξαδέλφη τους από λάθος ανέβασε από το κινητό της ένα βίντεο το οποίο είχαν τραβήξει παίζοντας. Πήρε το κινητό της και έσβησε αμέσως το βίντεο, που μέχρι εκείνη την ώρα είχαν προλάβει να το δουν οι κόρες του αδελφού της και μια πρώην συμμαθήτρια της από το Λύκειο.

Η κατηγορούμενη μητέρα κατέθεσε μάλιστα ότι μετά το περιστατικό αυτό είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει ξανά στα παιδιά της να έχουν πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο χωρίς την επίβλεψή της ή του πατέρα τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...