Κοινωνία

Κρήτη: Ιερέας, παπαδιά και δυο ψάλτες θετικοί στον κορονοϊό

Θετικό ήταν το τεστ για έναν ιερέα, τη σύζυγό του και δύο ψάλτες εκκλησίας σε χωριό της Κρήτης όπου ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε ελέγχους στο πλαίσιο ιχνηλάτησης κρουσμάτων.

Θετικοί στον κορoνοϊό εντοπίστηκαν 5 από τους 48 κατοίκους της Μεσαράς, στην Κρήτη, όπου το Σάββατο κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, ανάμεσα στους 5 που βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι ένας ιερέας, η σύζυγός του και δύο ψάλτες εκκλησίας χωριού της περιοχής.

Τα τεστ έγιναν στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου ιχνηλάτησης των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...