πάρτι στη Μύκονο
Κοινωνία

Κορονοϊός: Χωρίς μέτρα προστασίας, πάρτι στη Μύκονο

Κάποιοι ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και εφαρμόζουν τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ωστόσο κάποιοι επιμένουν - παρά τις συνεχείς οδηγίες και προειδοποιήσεις των ειδικών - να αδιαφορούν. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι συνεχίζονται τα πάρτι στη Μύκονο, χωρίς να τηρούνται αποστάσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, και το μόνο μέτρο που τηρείται είναι η αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επιχειρηματίες του νησιού άλλαξαν το ωράριο λειτουργίας τους, προσαρμοζόμενοι στους νέους κανόνες που θέλουν στη Μύκονο τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Η Μύκονος είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρα τα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.

Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες από τη Δευτέρα ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, ανήκουν:

  • η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,
  • οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και
  • οι Δήμοι Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης