Κοινωνία

Οργή των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη για το beach bar στη Χαλκιδική

Ανησυχία αλλά και οργή για πάρτι στη Χαλκιδική όπου δεν τηρήθηκαν μέτρα και αποστάσεις και έχει εξελιχθεί σε εστία κορονοϊού. 

Beach bar της Χαλκιδικής που οργάνωσε μεγάλη συναυλία το προηγούμενο διάστημα εμφανίζεται να φέρει μεγάλη ευθύνη για τη διασπορά του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, τα οποία μεταδίδουν πληροφορίες πως ενδεχομένως συνδέεται και με τη συρροή κρουσμάτων στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Ειδικότερα, το επίμαχο πάρτι - συναυλία διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής στις αρχές Αυγούστου, πριν ακόμη ληφθούν τα μέτρα για το κλείσιμο των χώρων διασκέδασης στις 00:00, και παρά τις συστάσεις των αρχών για τήρηση όσο το δυνατόν των προβλεπόμενων αποστάσεων, στο μαγαζί επικράτησε συνωστισμός, σύμφωνα με το voria.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με καταγγελία στην ίδια ιστοσελίδα, μετά το πάρτι εργαζόμενοι στην επιχείρηση βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο - σύμφωνα με την ίδια καταγγελία - η διεύθυνση του καταστήματος πίεσε το προσωπικό να κρατήσει σιγή ιχθύος για τις μολύνσεις.

Το thestival.gr, από την πλευρά του, κάνει λόγο για πληροφορία που «κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα την τελευταία εβδομάδα», σχετικά με «beach bar της Χαλκιδικής που έκανε συναυλία και διέσπειρε τον κορονοϊό».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ «η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο πάρτυ ήταν η αφορμή για να νοσήσουν δεκάδες νέες και νέοι» και πρόκειται για την συγκεκριμένη συναυλία στην οποία αναφέρθηκε σήμερα ο Σ. Τσιόδρας αναφερόμενος στην επιδημία στο γηροκομείο, στην οποία «έδωσαν το παρών περίπου 2.000 άτομα».

Το τοπικό Μέσο αναφέρει επίσης πως «ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν».

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κορονοϊό είπε στους δημοσιογράφους ότι η μετάδοση το κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας με τα 36 κρούσματα έγινε από νεαρό που παραβρέθηκε σε συναυλία στη Χαλκιδική.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Π.Ε. Θεσσαλονίκης κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο 85 νέες μολύνσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...