Κοινωνία

«Corona party» στον Πόρο: Πολλά κρούσματα είναι νέοι 20-30 ετών

«Corona party» διοργάνωνε η νεολαία του Πόρου, όπως φαίνεται από την αφίσα που είχε κυκλοφορήσει στα social media, την οποία φέρνει στο φως το protothema.gr.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πολλά από τα 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί είναι άτομα ηλικίας 20 έως 30 ετών, τα οποία φέρονται να διασκέδαζαν, τόσο στο συγκεκριμένο πάρτι που, σύμφωνα με την αφίσα, διοργανωνόταν κάθε Τετάρτη σε ξενοδοχείο του νησιού, όσο και στα τρία μπαρ που λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα στο νησί και αποτελούν στέκια της τοπικής νεολαίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νυχτερινή διασκέδαση στο νησί του Πόρου φέτος δεν διέφερε καθόλου από τις προηγούμενες χρονιές -ήτοι, δεν περιελάμβανε μεν «ακραίες» καταστάσεις που παρατηρούνται σε νησιά με μαζικό τουρισμό, αλλοδαπούς και μεγάλα κέντρα διασκέδασης, αλλά, από την άλλη δεν ήταν καθόλου... προσγειωμένη στην φετινή πραγματικότητα και προσαρμοσμένη στα μέτρα κατά της διασποράς του κορoνοϊού.


Τα στοιχεία αυτά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την αδράνεια των τοπικών αρχών και έρχονται να προστεθούν στις καταγγελίες που έκανε χθες και σήμερα ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Δημητριάδης, μέσα και από τη συχνότητα του ΘΕΜΑ 104,6, σχετικά με την έλλειψη αστυνόμευσης, ειδικά όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον φονικό ιό. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ