Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σε κατάδυση… πρόταση γάμου στην Αλόννησο!

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Εκμεταλλευόμενος το άνοιγμα του πρώτου υποβρύχιου μουσείου στην Ελλάδα, στην Αλόννησο, ο Βαγγέλης αποφάσισε να ζητήσει το χέρι της Αφροδίτης… υποβρυχίως, φυσικά. 

Στον σχεδιασμό της τόσο ιδιαίτερης πρότασης βοήθησε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου, Μαρία Αγάλλου, και το καταδυτικό κέντρο Alonissos Triton Dive Center.

Όταν ήρθε η μεγάλη μέρα λοιπόν (σ.σ. έγινε την 1η Αυγούστου) το ζευγάρι έκανε τη κατάδυση και ο μέλλων γαμπρός γονάτισε στην άμμο του βυθού, της έδειξε μία κάρτα που έγραφε: «Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, θέλεις να με παντρευτείς;», και της πρόσφερε το δαχτυλίδι μέσα σε ειδικό αδιάβροχο περιτύλιγμα. 

Το μεγάλο «ναι» δεν ακούστηκε λόγω των συνθηκών, αλλά η Αφροδίτη φρόντισε να του το δείξει με ένα καταφατικό νεύμα.

 

Τι λέει η μέλλουσα νύφη

Η νεαρή, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιέγραψε το τι συνέβη εκείνη την ημέρα:

«Ήρθαμε από τον Βόλο για ένα Σαββατοκύριακο στην Αλόννησο, καθώς λατρεύουμε κάθε σημείο του νησιού. Σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου, κανόνισε ο Βαγγέλης να κάνουμε μια αναγνωριστική κατάδυση, η οποία τελικά ήταν διαφορετική όπως αποδείχτηκε, αφού είχε στο μυαλό του την πρόταση! Τα είχε κανονίσει όλα με την εκπαιδεύτρια. Μας είχε δείξει η εκπαιδεύτρια κάποια νοήματα για να μπορούμε να κάνουμε απαραίτητες συνεννοήσεις όταν βρισκόμαστε κάτω από το νερό, στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Οπότε ήξερα ποιο νόημα σημαίνει "ναι" και το έκανα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές