πάρτι στην Πάρο
Κοινωνία

Καλά κρατούν τα πάρτι στην Πάρο ενώ οι ειδικοί φωνάζουν! (βίντεο)

Συνωστισμός δίχως αύριο στις παραλίες και στα μπαρ, χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής.

Η Πάρος τείνει να γίνει νέα Μύκονος, καθώς σε αρκετά κέντρα διασκέδασης τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό... έχουν πάει περίπατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Από την πιο δημοφιλή παραλία του νησιού, τη Σάντα Μαρία μέχρι το πιο in μπαράκι στη Νάουσα, το φαινόμενο του συγχρωτισμού είναι τόσο έντονο που σε παραπέμπει σε προηγούμενα ανέμελα καλοκαίρια, τότε που η απειλη μετάδοσης ενός φονικού ιου ήταν μόνο στα σενάρια κινηματογραφικων ταινιών.

Προκαλεί εντύπωση δε που, ενώ τα τελευταία 24ωρα «βρέχει» κρουσματα στην ηπειρωτική Ελλάδα, στην Πάρο και σε άλλα νησιά αντιδρούν σα να μην συμβαίνει το παραμικρό. Όχι μόνο δεν κρατάνε τις αποστάσεις, αλλά δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής που ορίζει το πρωτόκολλο, καθώς το προσωπικό στο μπαρ δεν φοράει τις προστατευτικες μάσκες. Κι όλα αυτά ακόμη και σε κλειστούς χώρους.

https://youtu.be/Wux1B9R4gn8

 

GALLERY

πάρτι στην Πάρο
πάρτι στην Πάρο
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...