επιβάτες στο WorldChampion
Κοινωνία

"Εξέγερση" επιβατών σε πλοίο γραμμής των Κυκλάδων - Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Τη στιγμή που το θερμόμετρο βρίσκεται στο κόκκινο, ο κλιματισμός του πλοίου  "WorldChampion" της SeaJets δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και οι συνθήκες μέσα στο πλοίο να γίνουν αφόρητες.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του πλοίου έφτανε τους 40 βαθμούς με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να έχουν τάση λιποθυμίας και να δημιουργηθεί δυσφορία σε ευπαθείς ομάδες και έγκυες γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν δύσκολη τη χρήση μάσκας και δη σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων με κορονοϊό, ενώ οι εργαζόμενοι στο πλοίο δεν φορούν καν γάντια.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας μετά από καταγγελίες επιβατών, με αποτέλεσμα το λιμενικό να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο, στο λιμάνι της Σύρου, όπου επέβαλε πρόστιμα στην εταιρεία.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται εντόνως και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ η εταιρεία δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πλοία της συγκεκριμένης εταιρείας παρουσιάζουν τεχνικά προβλήματα. Ως εκ τούτου είναι απορίας άξιον πώς η SeaJets εξακολουθεί να έχει άδεια να εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες και μάλιστα σε προορισμούς υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ