Υπόθεση Μαντλίν
Κοινωνία

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα αποκάλυψη για τον βασικό ύποπτο

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες η γερμανική αστυνομία σκάβει οικόπεδο στο Ανόβερο αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, συνδέεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν το 2007 από την Πορτογαλία ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της, φέρεται πως διατηρούσε κι άλλο οικόπεδο στις παρυφές του Μπραουνσβάιχ στη Γερμανία. Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες η γερμανική αστυνομία σκάβει οικόπεδο στο Ανόβερο αναζητώντας στοιχεία για μια υπόθεση που, σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, συνδέεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν. Χθες, οι αστυνομικοί που ερευνούν τον χώρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά εντόπισαν ένα υπόγειο κάτω από το κτίσμα που βρισκόταν στο οικόπεδο αυτό.

Τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κρίστιαν Μπρίκνερ φέρεται να είχε και δεύτερο οικόπεδο όπου οι γείτονές του λένε σήμερα ότι η αστυνομία θα μπορούσε να το ερευνήσει για ίχνη του αγνοούμενου παιδιού. Ο Μπρίκνερ συνήθιζε να διανυκτερεύει στο οικόπεδο αυτό στα περίχωρα του Μπραουνσβάιχ την εποχή που διατηρούσε κιόσκι στην πόλη, που βρίσκεται 40 μίλια από το Ανόβερο όπου βρίσκεται το πρώτο οικόπεδο όπου σκάβουν οι αστυνομικοί.

Οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων κήπων στο Μπραουνσβάιχ πιστεύουν ότι το οικόπεδο όπου ο Γερμανός παιδόφιλος συνήθιζε να εργάζεται σ' ένα υπόστεγο σύντομα θα ερευνηθεί ως μέρος της έρευνας για τη Μαντλίν. Ο 80χρονος Μάνφρεντ Ρίχτερ είπε: «Ο Μπρίκνερ είχε κάνει ανασκαφή στο πάτωμα του σπιτιού. Έβγαλε τους βράχους και το χώμα. Έσκαψε μια μεγάλη τρύπα. Είχε βάθος 3,5 μέτρα και μήκος 7 μέτρα. Έβγαλε τις πέτρες και το χώμα με τα χέρια και τα πέταξε μπροστά από το σπίτι. Έβαλε ξύλινες σανίδες πάνω από την τρύπα. Του πήρε δύο μήνες να το ολοκληρώσει. Ξεκινούσε το πρωί και δούλευε ως το απόγευμα. Αυτή η δουλειά τον έμπλεξε με τις αρμόδιες Αρχές για τους κήπους».

Άλλος γείτονας είπε ότι ο Μπρίκνερ ποτέ δεν είχε κάνει κηπουρική στο Μπραουνσβάιχ αλλά πήγαινε στο οικόπεδο με τη φιλενάδα του και δούλευε στο υπόστεγο προτού φύγει ξαφνικά από την εγκατάσταση και δεν τον ξαναδούν. Η γυναίκα που πλέον είναι ιδιοκτήτρια του οικοπέδου κάλεσε την αστυνομία να το ψάξει. «Φοβάμαι μήπως κοιμάμαι πάνω από το πτώμα της Μαντλίν Μακάν» είπε η γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...