Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον Στέφανο Χίο.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως υπάρχουν 4 βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

​Πρόκειται για υλικό από κάμερες ασφαλείας, προφανώς από την ίδια την οικία του δημοσιογράφου και από γειτονικά σπίτια.

Σε αυτές τις φωτό φαίνεται ο δράστης να έχει πλησιάσει, σχεδόν ακουμπήσει στο παράθυρο του λευκού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο δημοσιογράφος.

​Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας την ώρα που ο Στέφανος Χίος επέστρεφε στο σπίτι του από την εφημερίδα που εκδίδει και ακριβώς τη στιγμή που είχε σταματήσει έξω από το σπίτι του περιμένοντας να μπει στο γκαράζ.

Χθες, ο Στέφανος Χίος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε: «Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου».

Όπως κατέθεσε ακόμα ο εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης