Κοινωνία

Πύργος: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μακριά από το μέτωπο της φωτιάς

O άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός
Νεκρός άνδρας βρέθηκε σήμερα (22/07) το πρωί σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας - Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των Αρχών για την αντιμετώπιση της φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε δασική έκταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ, ο άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά, επί τόπου επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ