Κοινωνία

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Η εξαφάνιση, η συνάντηση με 27χρονο και το τελευταίο τηλεφώνημα

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός 16χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα. Η μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μπροστά από εκκλησάκι και έφερε μώλωπες στο κορμί της.

Οι Αρχές εξετάζουν έναν άντρα που θεωρείται το πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση και έχει τις απαντήσεις για το τραγικό τέλος. Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του είναι νεκρή.

Η εξαφάνιση


Η 16χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης. Η μητέρα της και η δίδυμη αδερφή της άρχισαν να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Μετά από πολλές ώρες το κορίτσι απάντησε σε μόνο και μια κλήση, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της. «Σήκωσε το τηλέφωνο η Μαρία κλαμένη και μου λέει "Χριστίνα σε αγαπάω και να προσέχεις" και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω» είπε η αδερφή της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 16χρονης ζητά να βρεθεί η αλήθεια. «Θέλω μόνο να βρεθεί η αλήθεια, τίποτα άλλο. Μου σκότωσαν το λουλούδι».

«Παγώσαμε όταν βρήκαμε νεκρό το κορίτσι»


Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στις 7 το πρωί από περιπατητή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή.

«Είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα, δεν βλέπαμε πρόσωπο. Παγώσαμε, λέω παιδιά ούτε κουνιέται ούτε σαλεύει» είπε υπάλληλος καθαριότηατς του δήμου Τρικάλων.

Η συνάντηση με 27χρονο πριν το τραγικό τέλος

Οι Αρχές ερευνούν τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο του κοριτσιού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Δείτε το δελτίο ειδήσεων του Star στο 37:20

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...