Κοινωνία

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του βρέφους στην Ναύπακτο

Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr δεν έδειξε στοιχεία κακοποίησης του βρέφους.

Η αιτία θανάτου για την ώρα παραμένει απροσδιόριστη, καθώς φως θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και οι τοξικολογικές εξετάσεις της μητέρας.

Σύμφωνα πάντως με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, καθώς δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις ή τραυματισμοί. Το νεογνό υπολογίζεται ότι γεννήθηκε πρόωρα (7 – 8 μηνών) και δεν φαίνεται να ανέπτυξε αναπνοή. Άρα δηλαδή γεννήθηκε νεκρό.

Οι έρευνες πάντως από την πλευρά των προανακριτικών Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό

Η νεαρή κοπέλα ηλικίας περίπου 20 ετών, γέννησε μέσα στο σπίτι της. Η ίδια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, ζητώντας βοήθεια για την αιμορραγία που είχε χωρίς να αναφέρει ότι υπεβλήθη σε κατ' οίκον τοκετό.

Το ΕΚΑΒ την μετέφερε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει ενώ στην συνέχεια, μετά από έρευνα στην οικία της, βρέθηκε νεκρό το νεογέννητο βρέφος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...