Προμαχώνας
Κοινωνία

Πουλάνε πλαστά πιστοποιητικά για κορονοϊό στα σύνορα του Προμαχώνα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι εντατικοί έλεγχοι που γίνονται στον Προμαχώνα τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο επιτήδειων, που πωλούν πιστοποιητικά σε όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα.Πιστοποιητικά που δείχνουν ότι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορoνοϊό και είναι αρνητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, μπορεί να πληρώσει μέχρι και 30-40 ευρώ για να πάρει ένα τέτοιο πιστοποιητικό. 

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης, κάποιοι που έχουν στα χέρια τους τέτοια έγγραφα, τα οποία δεν είναι από πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, τα προωθούν σε άλλους και αλλάζουν τα ονόματα του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό.

Αφού οι Αρχές εντόπισαν τέτοια πλαστά έγγραφα, αποφασίστηκε ότι από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, από την Τετάρτη και μετά αν παρατηρηθούν πολλά εισαγόμενα κρούσματα, να κλείσει εντελώς ο Προμαχώνας για κάποιες ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...