Κοινωνία

Κέρκυρα: Πυρκαγιά σε θαλαμηγό σε μαρίνα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, βραδινές ώρες της Δευτέρας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στη θαλαμηγό «YES BOSS» σημαίας Ιταλίας, η οποία βρισκόταν πρυμνοδετημένη στη μαρίνα Γουβιών της Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ επιχείρησαν έξι (06) υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν η ημιβύθιση του εν λόγω σκάφους, ενώ από το προσωπικό της οικείας μαρίνας ποντίστηκε προληπτικά περιμετρικά του σκάφους πλωτό φράγμα. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του «YES BOSS», μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από αναγνωρισμένο οργανισμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...