Εξουδετέρωση βόμβας
Κοινωνία

Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου: Εξουδετέρωση βόμβας στην Ελευσίνα

Εξαιτίας της επιχείρησης, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, οι αστυνομικές αρχές έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, ενώ έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να απομακρυνθούν, να απευθυνθούν στις αρχές, προκειμένου να τους απομακρύνουν, για την περίπτωση που υπάρξει θραύση τζαμιών από το ωστικό κύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την συγκεκριμένη επιχείρηση, έχει υπάρξει προειδοποίηση από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Θεμιστοκλή Τσίγκου, ο οποίος είχε ενημερώσει πως η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερις ώρες.

Πρόκειται για βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία βρέθηκε εντός του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Ελευσίνας και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα αυτού, ενώ οι αρχές συνιστούν την απομάκρυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, σε ακτίνα 964 μέτρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...