Άρειος Πάγος
Κοινωνία

Υπόθεση Novartis: Ολοκληρώθηκε η έρευνα του Αρείου Πάγου

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αναφορικά με την υπόθεση Novartis και τους χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς.

Τέλος έλαβε η έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς στην υπόθεση Novartis. 

Οι αντεισαγγελείς Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, σύμφωνα με το skai.gr, που είχαν αναλάβει την έρευνα, θα αποστείλουν τη δικογραφία για τα περαιτέρω στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Την ίδια ώρα, οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί διαβίβασαν στον κ. Ιωαννίδη και τον φάκελο για τα τρία μη πολιτικά πρόσωπα που αρχικά είχαν κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου από την επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις ευθύνες για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Για τα συγκεκριμένα πρόσωπα η επιστημονική επιτροπή της Βουλής είχε γνωμοδοτήσει ότι δεν έχει αρμοδιότητα η προανακριτική επιτροπή αλλά οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Έτσι ο σχετικός φάκελος εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ώστε αν κριθεί αναγκαίο, να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση. Σε διαφορετική περίπτωση η δικογραφία θα τεθεί στο αρχείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...