σύλληψη
Κοινωνία

Κύκλωμα εκβιαστών: Αρνείται τις κατηγορίες ο φερόμενος ως αρχηγός

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του ανακριτή ο 35χρονος που φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών, χωρίς πάντως να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του, όπως και άλλων επτά μελών του κυκλώματος σήμερα και χθες. 

Κάθε κατηγορία που αφορά στην εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών αρνήθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός του ενώπιον των δικαστικών αρχών σήμερα.

Αρνήθηκε την εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιαστών ο κατηγορούμενος ως επικεφαλής.

Ωστόσο, σύμφωνα με το skai.gr, οι δικαστικές αρχές δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματά του και αποφάσισαν πως πρέπει να προφυλακιστεί.

Εξάλλου ακόμη επτά φερόμενα μέλη του κυκλώματος προφυλακίστηκαν σήμερα και χθες.

Τι ισχυρίστηκε ο 35χρονος

Ο άνδρας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δήλωσε πως από την αρχή ήθελε να διαλευκανθεί η υπόθεση και πως αν το επιθυμούσε θα μπορούσε να αποφύγει να εμφανιστεί στις αρχές.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία ομάδα, στην οποία υπήρξε αρχηγός ή μέλος ενώ φέρεται να ανέφερε πως  κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι εξανάγκασε κάποιον με βία ή με απειλή.

«Δεν διάγω πολυτελή βίο, γεγονός που θα αποδείκνυε άνθρωπο που πλουτίζει από μη νόμιμη αιτία» φέρεται να είπε.
Επίσης, υποστήριξε πως τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο σπίτι και το κατάστημά του τα είχε αγοράσει νόμιμα και πως δεν προκύπτει συμμετοχή του στη φερόμενη αγορά ναρκωτικών αλλά και στη μετέπειτα πώληση σε τρίτους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ