Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια 4 νεαροί για τη δολοφονία του Βούλγαρου Τόσκο Μποζατζίσκι

Κλήσεις για απολογία έλαβαν τέσσερις από τους κατηγορούμενους για τη συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το περασμένο Ιανουάριο. Ταυτοποιήθηκαν μετά την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Οι παραπάνω κλήθηκαν να απολογηθούν σήμερα  στη 2η ανακρίτρια  για το αδίκημα της «θανατηφόρας σωματικής βλάβης», σε βαθμό κακουργήματος. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ανάμεσα τους δεν βρίσκεται  ο 48χρονος – επίσης κατηγορούμενος-φίλος της 26χρονης που παρέσυρε με μισθωμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο τον Βούλγαρο οπαδό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του. Η γυναίκα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της για το αδίκημα της «ανθρωποκτονίας με δόλο».

Το περασμένο Ιανουάριο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, είχαν συλληφθεί άλλοι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στην ίδια υπόθεση. Ο ένας από τους δύο  αρχικά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος  αλλά στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...