Κοινωνία

Καινούργιος ψευτογιατρός στο Αίγιο: Παρίστανε τον διευθυντή νοσοκομείου

Μια νέα περίπτωση ψευτογιατρού εντοπίστηκε, αυτή τη φορά στο Αίγιο. Κάποιος άνδρας χρησιμοποιεί την ταυτότητα πραγματικού γιατρού και μάλιστα του διευθυντή Ορθοπεδικής του νοσοκομείου Αιγίου, με στόχο την εξαπάτηση πολιτών.

Ένας άνδρας στο Αίγιο φέρεται να εξαπατά ασθενείς προσποιούμενος ότι είναι ο διευθυντής της Ορθοπεδικής του νοσοκομείου Αιγίου, κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open. Πρόκειται βέβαια για πλαστοπροσωπία με στόχο την εξαπάτηση πολιτών για την οικονομική τους εκμετάλλευση.

Η δράση του ψευτογιατρού εντοπίζεται κυρίως στο Αίγιο αλλά και στην Πάτρα. Κατηγορείται ότι πήγαινε σε ανυποψίαστους πολίτες, πάντοτε προσποιούμενος τον διευθυντή, και τους μίλαγε για μια επέμβαση που πρέπει να κάνει ένα παιδί, η οποία θα λάβει χώρα στο εξωτερικό. Έπειτα ζητούσε χρήματα προκειμένου να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό ώστε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση. Έκανε δηλαδή έρανο προσποιούμενος το διευθυντή του νοσοκομείου για μια επέμβαση που δεν υπήρχε. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής ορισμένοι πολίτες έχουν δώσει κάποια μικροποσά. Ωστόσο, γνωστοί αλλά και φίλοι του κ. Κανελλόπουλου τον ειδοποίησαν όταν αντιλήφθηκαν ότι κυκλοφορεί κάποιος που χρησιμοποιώντας το όνομά του έπαιρνε χρήματα από κόσμο. 

 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έπειτα από μαρτυρίες έχει και τα γενικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του άνδρα. Πρόκειται για άνδρα μετρίου αναστήματος με μαύρα μαλλιά ο οποίος πλέον καταζητείται από τις Αρχές. 

https://youtu.be/qyrxvoD3TBg

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...