Κοινωνία

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη

Αεροπλάνο εταιρείας χαμηλού κόστους που εκτελούσε το ταξίδι Βερολίνο - Αθήνα παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους να ζητήσει εκτάκτως να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο κινητήρας του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί.

Αυτή την ώρα, οι επιβάτες βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μένει να μάθουν πώς θα φτάσουν στην Αθήνα.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των επιβατών, καθώς και η εταιρεία του επίμαχου αεροσκάφους.

 

Περισσότερα σε λίγο...

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr για να μάθετε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς από την δημοσιογραφική ομάδα με νέες πληροφορίες με εικόνες και βίντεο (όπου είναι δυνατόν να υπάρξουν) για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς, τους αναγνώστες μας, συνεχίζουμε τη δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητα και αντικειμενικά.

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων, αρθρογραφία, ανάλυση των θεμάτων για όλες τις κατηγορίες, το Newsbomb.gr καλύπτει άρτια όλη την ειδησεογραφία και η μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών μας εμπιστεύονται για την αμεσότητα και την εγκυρότητα της πληροφόρησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ