Κοινωνία

Βόλος: Απείλησε τον γιό του με καραμπίνα στη γιορτή του αδερφού του

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να καταλήξει ακόμη και σε οικογενειακή τραγωδία συνέβη στον Βόλο, με έναν 59χρονο να απειλεί με όπλο τον γιο του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr και το magnesianews.gr ένας 59χρονος άνδρας, ο οποίος πήγε στο σπίτι του αδερφού του που γιόρταζε για να του ευχηθεί, ωστόσο ο αδερφός του θεώρησε πως ο 59χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και του ζήτησε να αποχωρήσει. Μάλιστα στο ίδιο σπίτι βρισκόταν και ο γιος του 59χρονου.

Τότε ο 59χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πήγε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε στο σπίτι του αδερφού του κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα.

Ο άντρας φέρεται να σημάδευσε με το όπλο τον γιο του και να απειλούσε να τον σκοτώσει. Εκείνη τη στιγμή ο αδερφός του κατηγορούμενου τον ακινητοποίησε και του πήρε την καραμπίνα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, συνελήφθη λίγο αργότερα και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια Βόλου και δικάστηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία.

«Δεν ήμουν μεθυσμένος, ήθελα να φοβίσω τον γιο μου»

Στη δίκη ο 59χρονος, σύμφωνα με το taxydromos.gr, αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και υποστήριξε ότι το όπλο το είχε μαζί του τυχαία. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή αναγνωρίζοντάς του ελαφρυντικά.

«Δεν ήμουν ούτε μεθυσμένος, ούτε τίποτα. Ήθελα απλώς να φοβίσω τον γιο μου. Είμαστε χωρισμένοι με τη μητέρα του και δεν έχουμε καλές σχέσεις. Όταν μου ζήτησε να φύγω, στενοχωρήθηκα. Δεν θα τον σκότωνα», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του και ισχυρίστηκε ότι είχε το όπλο μαζί του επειδή έκανε εργασίες στο σπίτι του τον τελευταίο καιρό και είχε ανοιχτά τα παράθυρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  ο γιος του κατηγορούμενου περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό και στη συνέχεια απέδωσε τις πράξεις τους 59χρονου στο ποτό. Εκεί απέδωσε το επεισόδιο και ο θείος του που επιβεβαίωσε επίσης τα γεγονότα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης καταδίκης το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατέσχεσε την κυνηγετική καραμπίνα που ο καταδικασθείς κατείχε νόμιμα και δύο φυσίγγια. Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...