αστυνομία
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 30χρονη που μετέφερε ναρκωτικά με το λεωφορείο

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για μέλος οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών που συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση στον σταθμό των ΚΤΕΛ στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για τη φερόμενη δράση της και όταν αποβιβάστηκε από λεωφορείο, προερχόμενο από την Αθήνα, ακολούθησε έρευνα σε σακίδιο που κουβαλούσε, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δέματα με ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 122 γραμμαρίων και ένα ακόμη δέμα με 81 γραμμάρια κοκαΐνη.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η συλληφθείσα φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο της παραλαβής, μεταφοράς και περαιτέρω διακίνησής των ναρκωτικών για λογαριασμό του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...