Κοινωνία

Επισκέπτης επιτέθηκε σε υπάλληλο με συρραπτικό στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας 28χρονος άρπαξε ένα συρραπτικό και το πέταξε σε υπάλληλο του νοσοκομείου. Εκτός εαυτού ο νεαρός άνδρας, επειδή ο υπάλληλος δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όταν ένας 28χρονος πέταξε συρραπτικό σε υπάλληλο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο νεαρός άνδρας μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να διεκπεραιώσει μια προσωπική του υπόθεση.

Ωστόσο, λόγω γραφειοκρατίας και ορισμένων λανθασμένων στοιχείων, ο υπάλληλος δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον 28χρονο, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του.

 

Έτσι, άρχισε να βρίζει και να εκτοξεύει απειλές προς τον υπάλληλο. Ο τελευταίος, μάλιστα, μόλις προσπάθησε να καθησυχάσει τον νεαρό, «έφαγε» ένα μεγάλο συρραπτικό, το οποίο ο 28χρονος άρπαξε από το γραφείο και το πέταξε.

Ο υπάλληλος τραυματίστηκε στο στήθος και στο χέρι, ενώ οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ