Κοινωνία

Ψευτογιατρός: Στο μικροσκόπιο των Αρχών η βόμβα που σκότωσε επιχειρηματία

Μία υπόθεση που παραμένει έως σήμερα ανεξιχνίαστη φαίνεται πως μπαίνει εκ νέου στο μικροσκόπιο των Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού ο οποίος εξαπατούσε ανυποψίαστους ανθρώπους που έπασχαν από ανίατες ασθένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vima.gr, μεγάλο ζητούμενο για την εγκληματική δράση του Νικόλα Κοντοστάθη και τις παρενέργειές της παραμένει ο θάνατος 64χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο ρούχων κι υποδημάτων, ύστερα από παγίδευση με εκρηκτικά του ΙΧ του, τον Μάρτιο του 2009, έξω από το σπίτι του στην οδό Βαλαωρίτου στη Βούλα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η βόμβα που αποτελείτο από μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας είχε τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ενεργοποιήθηκε με την μίζα του ΙΧ.

Ο 64χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη κι έχασε τη ζωή του μερικούς μήνες αργότερα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί, όμως οι αστυνομικοί έχουν διερευνήσει το ενδεχόμενο στόχος αυτής της επίθεσης να ήταν ο απατεώνας ψευτογιατρός, ο οποίος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι αφενός δεν είχε βρεθεί οποιοδήποτε κίνητρο για την επίθεση εναντίον του 64χρονου εμπόρου και κατά δεύτερον επειδή το 2004 είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας με στόχο τον 47χρονο απατεώνα ψευτογιατρό.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της διερεύνησης της αιματηρής έκρηξης κοντά σε σχολείο στη Βούλα, είχε εξετασθεί και ο «Νίκος Κόντος», ο οποίος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με το συμβάν κι ότι ήταν αυτός ο στόχος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...