Κοινωνία

"Γλυκοκοιτάνε" την Ελλάδα οι Βρετανοί: Πρωτιά στις κρατήσεις τουριστικών sites

Απεγνωσμένα να πάνε διακοπές επιθυμούν οι Βρετανοί, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία της ανακοινώσεις της Κυβέρνησης της χώρας τους, αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 24ωρα, ενώ σύμφωνα με την «Daily Mail» τα μεγαλύτερα τουριστικά site είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350%. Σημειώνεται ότι σε αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι προσφορές, καθώς οι εκπτώσεις «αγγίζουν» μέχρι και το 76%.

Η αναζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που το site του Eurostar έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις. Οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%!

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, η Hays Travelδεν προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα. Η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα για το περίφημο πρόγραμμα «γέφυρα» θα ανακοινωθούν την Τετάρτη και θα ισχύσουν από τις 6 Ιουλίου.

Σήμερα (29 Ιουνίου) ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στη Λήμνο, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα περιφερειακά αεροδρόμια, ενόψει της έναρξης των διεθνών πτήσεων την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...