Κοινωνία

Συγκλονίζει 28χρονος: «Ο ψευτογιατρός μου κατέστρεψε τη ζωή» (βίντεο)

Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού, ο Παναγιώτης. Ο 28χρονος μίλησε την παρουσιάστρια για τον τρόπο με τον οποίο τον εξαπάτησε ο 47χρονος ενώ συγκινημένος ανέφερε ότι ο «μαϊμού» γιατρός του κατέστρεψε τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με ένα πρόβλημα στο πόδι, ύστερα από τροχαίο ατύχημα. Ο ίδιος ήταν στην καφετέρια του νοσοκομείου μαζί με ένα φίλο του και συνομιλούσαν για τις εξετάσεις και το πρόβλημα που έχει στο πόδι του. Ο ψευτογιατρός κρυφάκουσε τη συζήτησή τους, καθώς καθόταν στο διπλανό τραπέζι και επενέβη στην κουβέντα τους.

O 47χρονος συστήθηκε ως επαγγελματίας χειρουργός με το επίθετο Παπαχρήστου και πτυχία από την Αμερική και εξήγησε στον 28χρονο και τον φίλο του ότι το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο και ότι θα μπορούσε να τον χειρουργήσει με χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, ο «μαϊμού» γιατρός ζήτησε 3.500 ευρώ από τον ασθενή και του πρότεινε να βρεθούν την επόμενη ημέρα σε μια καφετέρια για να δει τις εξετάσεις. Ο Παναγιώτης είχε μαζέψει 2.000 ευρώ από την ασφάλειά του και δανείστηκε μέσα σε ένα 24ωρο άλλα 1.500 ευρώ από φίλους τους.

«Με γονάτισε αυτός ο άνθρωπος και πραγματικά θέλω να έρθει και να μου πει γιατί το έκανε αυτό. Γιατί εγώ στερήθηκα πολλά από την οικογένειά μου και στερώ μέχρι τώρα. Γιατί έπρεπε να κοροϊδέψει και να πεθάνει τόσος κόσμος. Κουράστηκα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για να βγάλω αυτά τα χρήματα. Πραγματικά, δεν ντράπηκε καθόλου; Περνάμε πολύ δύσκολα. Εμένα αυτό το κομμάτι μου έχει στοιχίσει πολύ, με έχει καταστρέψει. Αναγκάστηκα να βγω στο δρόμο και να παρακαλέσω για να πάρω το γάλα του παιδιού μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος.

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική εξομολόγησή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ