Κοινωνία

"Πυρά" δικηγόρου 33χρονης εναντίον Κούγια - Βίντεο

Προσερχόμενος στα δικαστήρια προκειμένου να παραστεί στην απολογία της πελάτισσας του ο Βασίλειος Νουλέζας εγκάλεσε τον κ. Κούγια, αρχικά γιατί έκανε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας που είχε, με την πλευρά της 33χρονης. Γεγονός που χαρακτήρισε ως στόχο αντιδεοντολογικό και ανήθικο ενώ στη συνέχεια διέψευσε τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για πρόταση της 33χρονης να αποζημιώσει οικονομικά την οικογένειά της 10χρονης για να λήξει το θέμα.

«Το μόνο που υπήρξε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα για να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε τηλεοπτικό σταθμό σε δελτίο ειδήσεων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας εξηγώντας και τους λόγους γιατί δεν κατέστη εφικτή μία συνάντηση των δύο πλευρών.

«Είναι πάρα πολύ άδικο στο βωμό της δημοσιότητας που αποζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο έναν συνάδελφο» ανέφερε για τον κ. Κούγια καταλήγοντας.

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης