Κοινωνία

Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι: Δεν έχει ταυτοποιηθεί 100% η φωνή της 35χρονης

Η γυναίκα, η οποία μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 9:30 το πρωί της επόμενης μέρας (δηλαδή την ημέρα της επίθεσης στις 20 Μαΐου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως είχε αμερικάνικο νούμερο, το οποίο δεν είχε ενεργοποιήσει στην Ελλάδα και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή. Όπως θα ακούσετε και στο σχετικό απόσπασμα, η 35χρονη μιλούσε με προφορά, ώστε να πείσει ότι ήταν Ελληνοαμερικανίδα με το όνομα Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός, ότι οι Αρχές «έχουν» τη φωνή της, όπως μετέφερε στον Alpha ο Πέτρος Καρσιώτης δεν έχει ταυτοποιηθεί 100% η φωνή της, δηλαδή δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής ότι είναι η ίδια η 35χρονη, που έχει συλληφθεί, αυτή η οποία μιλάει σε όλες τις συνομιλίες με την εταιρεία ταξί. Η ταυτοποίηση είναι γρίφος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, είτε επειδή μπορεί η 35χρονη να φορούσε μάσκα ή μαντήλι είτε επειδή σε κάποιο από τα τηλεφωνήματα να χρησιμοποίησε μια άλλη γυναίκα…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ