Ναύπακτος
Κοινωνία

Εικόνες συνωστισμού από ολονύχτια ξεφαντώματα στη Ναύπακτο

Κανονικά φαίνεται να έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ομως, σε αρκετές περιπτώσεις τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό δεν τηρούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπαρ και παραλίες γεμίζουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός. Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ναυπάκτου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο. Τα μπαρ ήταν όλα γεμάτα, με τον κόσμο να ξεφαντώνει μέχρι το πρωί και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να τηρούνταν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί κατά του κορονοϊού.

Οι τελευταίες εικόνες από τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος προβλημάτισαν το κυβερνητικό επιτελείο και τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι τονίζουν ότι ο ιός είναι ακόμη εδώ και τέτοιες συμπεριφορές είναι πιθανό να προκαλέσουν νέα εξάπλωση του ιού.

Σύμφωνα με το npress.gr, στην πόλη της Ναυπάκτου την Κυριακή το βράδυ δημιουργήθηκε συνωστισμός καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα μαγαζιά της πόλης χωρίς φυσικά να τηρούνται οι αποστάσεις.

https://youtu.be/ubvEIYnHGNE

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ