σήλληψη ανηλίκων
Κοινωνία

Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι "αντιεξουσιαστές"

Οι νεαροί ηλικίας 13-17 ετών συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Θησείο. Αστυνομικοί της Ομάδας Δίας που εκτελούσαν περιπολία, αφού τους έκριναν ύποπτους, επιχείρησαν να τους ελέγξουν, ωστόσο αυτοί ξεκίνησαν μια προσπάθεια διαφυγής.

Λίγα μέτρα αργότερα συνελήφθησαν. Στα σακίδια που είχαν στην πλάτη τους βρέθηκαν υλικά για την κατασκευή βομβών μολότοφ και συγκεκριμένα άδεια μπουκάλια από μπύρα καθώς και φιάλες που περιείχαν βενζίνη.

Missing περιεχόμενο.

Οι πέντε ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εκεί φέρεται να ομολόγησαν ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών στόχων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Εντύπωση στους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας προκαλεί το γεγονός ότι οι νεαροί δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και φέρονται να είχαν πραγματοποιήσει τη συνεννόηση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ομάδες αντιεξουσιαστών από την περιοχή, ανάμεσά τους ενδεχομένως και ένας γνώριμος για υποθέσεις τρομοκρατίας ο οποίος αναζητείται, να προχωρούν στην στρατολόγηση νέων και αχαρτογράφητων προσώπων για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...