Κοινωνία

Οι άθεοι προσβάλουν πάλι την πίστη μας! Ραντεβού για την γιορτή του "Αγίου Οινοπνεύματος"

Για πολλοστή φορά οι άθεοι ετοιμάζονται να αυτογελοιοποιηθούν με την καθιερωμένη ανοησία με σκοπό να προκαλέσουν.

Φέτος ανήμερα της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης, του Αγίου Πνεύματος, επανέρχεται με την αντι-γιορτή “του Αγίου Οινοπνεύματος”.

Μάλιστα οι άθεοι προκαλούν με ειρωνείες για την Θεία Κοινωνία. Φέτος λόγω των συνθηκών ο άθεος εορτασμός θα γίνει με την μορφή τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην Τηλε-Γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος, του μόνου "πνεύματος" που είναι υλικό-υπαρκτό και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Συντριπτική απόδειξη το ότι είναι το μόνο πνεύμα που βοήθησε και βοηθά ουσιαστικά την ανθρωπότητα στην μάχη απολύμανσης του SARS CoV-2.

(Όπως και οποιουδήποτε άλλου μικροβίου απειλεί την υγεία ή/και την ζωή των ανθρώπων, και για τα οποία όλες οι θρησκείες ανεξαιρέτως αποδείχτηκαν ανίκανες να συμβάλλουν το παραμικρό).Καθώς οι συγχρωτισμοί είναι ακόμη καλό να αποφεύγονται και η Ένωση Αθέων δεν θέλει να προτρέπει σε ανεύθυνες συμπεριφορές "θείας" κοινωνίας, προτιμήσαμε και πάλι μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της.

Την Δευτέρα 08 Ιουνίου στις 8 μ.μ. παρέα με το "πνεύμα" της επιλογής σας”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ