Κοινωνία

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας που “έσβησε” μετά τη γέννα

Δυστυχώς το θαύμα δεν έγινε ποτέ και η 27χρονη Δώρα από την Ηλεία “έφυγε” 19 μέρες μετά τη γέννα. Πολλά τα “γιατί” η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό της. “Μαχαιριές” οι ερωτήσεις του συζύγου της στο ¨Μαζί σου”.

Συγκλονισμένος ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία, που “έσβησε” 19 μέρες μετά τον τοκετό. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη μάχη αλλά τα ερωτήματα για την ξαφνική επιδείνωση της υγείας της είναι πολλά και αναπάντητα. 

Η Δώρα ήταν σε κώμα όλες αυτές τις μέρες σε κώμα στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ), καθώς ήταν εγκεφαλικά νεκρή, μετά τη γέννα κι ενώ – όπως καταγγέλλει ο σύζυγος και η κουμπάρα του ζευγαριού – οι γιατροί τούς καθησύχαζαν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της. 

Συγκλονισμένος ο σύζυγος της Δώρας, Τάσος Καλογερόπουλος, ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου και παρακαλεί τους γιατρούς να πούνε την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη με την τραγική κατάληξη της 27χρονης που δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, διερωτάται τι θα πει στο νεογέννητο παιδί τους, το οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ τη μητέρα που το έφερε στον κόσμο.

“Την πήγα για γέννα και μου την έφεραν στην εντατική και είναι εγκεφαλικά νεκρή. Και τους λέω, ρωτάω, δηλαδή τι θα πω εγώ αύριο, μεθαύριο στο παιδί; Η γυναίκα μου πως πέθανε; Δεν πρέπει να έχω μια απάντηση γι’ αυτό το θέμα;” και συνεχίζει: “Είμαστε πέντε μήνες παντρεμένοι και μαζί από το λύκειο. Είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι να κάνουμε τον ορθόδοξο γάμο. Ήταν απολύτως υγιής, δούλευε μέχρι τον έβδομο μήνα”, εξομολογείται ο 27χρονος σύζυγος της Δώρας. 

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του 27χρονου συζύγου στο “Μαζί σου”:

Ηλεία: Νέες νομικές κινήσεις της οικογένειας της αδικοχαμένης Δώρας

Το μοιραίο που επήλθε με το θάνατο της 27χρονης στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ) και βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καλογερόπουλου στην Ηλεία βάζει και νέα νομικά δεδομένα στην τραγική υπόθεση.

Η κουμπάρα του ζευγαριού και νομικός, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι ήδη έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έχει σχηματιστεί δικογραφία, την οποία χειρίζεται η αρμόδια εισαγγελέας. 

Προκειμένου να ριχτεί φως στα αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή και η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται στη διαδικασία.

Τέλος, η κ. Παναγοπούλου υπενθύμισε ότι έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη στην 27χρονη κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, ενώ εξέφρασε την αποφασιστικότητα της οικογένειας να βρεθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ με τη συνέντευξη της κ. Παναγοπούλου:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ