Κοινωνία

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση 45χρονη που έχασε τις αισθήσεις της σε πισίνα

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση γυναίκας που έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο, στην Κρήτη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, διασώστες και γιατροί κατάφεραν να την ανατάξουν και να τη διασωληνώσουν. Είναι περίπου 45 ετών και βρισκόταν στην πισίνα με το γιο της όταν έχασε τις αισθήσεις της, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Η αθλούμενη αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ μετείχε σε προπόνηση κολύμβησης τοπικού σωματείου και έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους συναθλητές της και τους προπονητές. 

Για το Ηράκλειο ταξίδεψε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και αμέσως μετέβη στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό και τον υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Δημήτρη Αγαπίου.

 

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για το μεσημεριανό περιστατικό με την 45χρονη αθλούμενη στην πισίνα του κολυμβητηρίου στο Λίντο.

«Ευχαριστούμε τους ιατρούς και το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς φυσικά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ,για την άμεση και καίρια ανταπόκρισή τους στο περιστατικό. Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν κατ’ ευχήν για την ασθενή και σύντομα να επιστρέψει υγιέστατη στην οικογένειά της. Περαστικά» δήλωσε εξερχόμενος του Βενιζελείου ο Υφυπουργός Αθλητισμού.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...