Εκτέλεση στη Βούλα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» η εκτέλεση του 49χρονου στην Βούλα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Π. Σπυρόπουλου στον Ελεύθερο Τύπο «αρμόδιοι αξιωματικοί αναφέρουν πως έχει ανοίξει η… αγορά για τη μεταφορά ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική προς τον Πειραιά, με τα καρτέλ να επιδιώκουν την παρουσία «αντιπροσώπων» τους στη χώρα μας. Στόχος τους η επίβλεψη τέτοιων μεταφορών μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες και χουρμάδες… κοκαΐνης, και περαιτέρω διακίνησή της σε ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θύμα της δολοφονικής ενέδρας είχε στην κατοχή του δύο ταυτότητες με διαφορετικά βελγικά στοιχεία. Η μία από αυτές φαίνεται να ανήκει σε Βέλγο υπήκοο, να είναι αυθεντική, ενώ το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει για μεγάλες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο εξωτερικό και εκκρεμεί σε βάρος του ερυθρά αγγελία με διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στείλει δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφία του θύματος στις βελγικές αρχές μέσω Interpol, προκειμένου να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας του διωκόμενου αντιστοιχούν στο θύμα της δολοφονικής ενέδρας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα διέμενε με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του και το παιδί τους στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Γείτονες ανέφεραν ότι τον γνώριζαν ως εισαγωγέα λαδιού και κάρβουνου, ενώ η σύζυγός του ως σύμβουλο επιχειρήσεων. Ο 47χρονος άνδρας είχε στην κατοχή του 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων κάποιες ήταν dual SIM.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...