Περιπολικό στη Βούλα
Κοινωνία

Εκτέλεση στη Βούλα: Τι «βλέπει» η αστυνομία - Νέα στοιχεία

Το βράδυ της Παρασκευής (29/5) ένα άγριο έγκλημα συγκλόνισε τη Βούλα, με ένα Βέλγο να πέφτει νεκρός έπειτα από σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι έξω από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η αστυνομία «βλέπει» πως πίσω από το έγκλημα ενδεχομένως να υπάρχει ξεκαθάρισμα των καρτέλ ναρκωτικών.

Το θύμα, ηλικίας 47 ετών, είχε στην κατοχή του δύο ταυτότητες -η μία αυθεντική με τα πραγματικά του στοιχεία- και 6 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στους γείτονες ο 47χρονος Βέλγος είχε παρουσιαστεί ως εισαγωγέας λαδιού ή κάρβουνου, ενώ η Βραζιλιάνα σύζυγός του γνώριζε ότι ήταν σύμβουλος επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αυθεντική ταυτότητα και τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως εις βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία και διεθνή ένταλμα σύλληψης.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα

Η αστυνομία εξετάζει αν η δολοφονία του άνδρα έχει σχέση με ναρκωτικά και προσπαθεί να προσδιορίζει ποιο ήταν το θύμα που έπεσε νεκρό με δύο σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι που είχε νοικιάσει, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν πολλές ταυτότητες.

Τα στοιχεία μιας από αυτές που είχε πάνω του παραπέμπουν σε Βέλγο υπήκοο για τον οποίο έχει βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών. Γίνεται προσπάθεια, επίσης, να ταυτοποιηθεί αν όντως είναι το ίδιο πρόσωπο. Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα οι έρευνες των ελληνικών αρχών είναι σε συνεργασία με τις αντίστοιχες του Βελγίου.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα και την εξέταση DNA για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να ξετυλιχτεί το κουβάρι της μαφιόζικης δολοφονίας στη Βούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ