Κοινωνία

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί, κρατούμενος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υπήκοο Γεωργίας ηλικίας 46 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κλινοσκεπάσματα του κρατητηρίου με τα οποία έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά.

Ο 46χρονος είχε συλληφθεί για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών (σ.σ. διακίνηση παράτυπων μεταναστών/προσφύγων) και είχε μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης καθώς επρόκειτο να δικαστεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται