νοσοκομείο
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί η 34χρονη

Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί σήμερα η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, την προηγούμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι η κατάσταση της άτυχης γυναίκας παραμένει σοβαρή και δήλωσε ότι η ίδια «έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κατέθεσε η γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι

Μιλώντας για την κατάθεση που έδωσε την Τρίτη η 34χρονη, ο κ. Λύτρας εξήγησε ότι ήταν ολιγόλεπτη και από όσα γνωρίζει ο ίδιος, η γυναίκα δεν είπε κάτι παραπάνω απ’ όσα έχει ήδη αναφέρει.

«Είπε τα ίδια πράγματα, από όσο γνωρίζω γιατί είναι μυστική η διαδικασία» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς για τις αναφορές περί οδηγού που μετέφερε τη μαυροφορεμένη γυναίκα στο σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα και φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο, ο κ.  Λύτρας δήλωσε ότι «δεν ισχύουν».

«Εγώ αυτές τις πληροφορίες δεν τις γνωρίζω και για την ακρίβεια, οι πληροφορίες οι δικές μου είναι ότι δεν ισχύουν» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Σε κάθε περίπτωση όσον αφορά στο πρόσωπο της γυναίκας που έριξε το καυστικό υγρό, ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ότι η εντολέας του έχει πει ότι «της έμοιαζε με γυναίκα».

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα» κατέληξε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...