Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία «φωτιά» - Τι έδειξε το κινητό του θύματος

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει προς το παρόν την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Η ίδια, αν και έδωσε μερικές πληροφορίες στους Αστυνομικούς, δεν μπορεί να εντοπίσει το πρόσωπο που ήθελε να της καταστρέψει τη ζωή. Όπως μεταδίδει η αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, το πρωί της Κυριακής η όμορφη Ιωάννα έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω», είπε στους Αστυνομικούς.

Μαρτυρία - «φωτιά»

Μαρτυρία «φωτιά» για την επίθεση φέρνει στο φως ο Alpha.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ένας συνταξιούχος αστυνομικός που συχνάζει σε καφετέρια, δίπλα από την επιχείρηση όπου εργάζεται η 34χρονη, υποστηρίζει ότι επί πέντε ημέρες, πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα καθημερινά στην περιοχή.

Ο ίδιος αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα, «κοίταζε πότε προς την είσοδο και πότε προς τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικές αρχές πάντως που ερεύνησαν εξονυχιστικά τις συνομιλίες της Ιωάννας στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδας, που της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα, δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο.

Οι Αρχές ξεκαθαρίζουν ότι θα χρειαστεί πολλές φορές ακόμη να μιλήσουν με τη γυναίκα, καθώς η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τέτοια που ακόμη δεν μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Επικεντρώθηκαν στο να την ρωτούν αν υποψιάζεται ποιο είναι το πρόσωπο που ήθελε να της κάνει κακό, αλλά και αν είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν μπορούσε με ακρίβεια να προσδιορίσει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, όμως αναφέρθηκε στην εκτίμησή της ότι δεν αποκλείει να προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον ή να έχει κάποια σχέση με άτομο ή άτομα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά της. Και πάλι όμως δεν μπορούσε να δώσει πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...