Κοινωνία

Η 34χρονη μίλησε: «Μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της»

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, φαίνεται αρχικά η 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο στη συνέχεια φαίνονται ακόμη δύο άλλα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες, που το προφίλ τους ταιριάζει στην περιγραφή που είχε δώσει η άτυχη 34χρονη.

Μίλησε ξανά στους αστυνομικούς η 34χρονη


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη Ιωάννα ξαναμίλησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα. Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Πού εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ


Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε το θύμα της άγριας επίθεσης. Επίσης λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην και τον νυν σύντροφό της. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

«Πάρ' τα μωρή, καλά να πάθεις» είπε η δράστης και έριξε το βιτριόλι

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρ' τα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα. «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ό,τι υλικό έχουν στα χέρια τους. Το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Σώθηκε το μάτι της, θα έχει κάποια απώλεια όρασης


Η 34χρονη έφυγε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης.

Φερεντίνος: Είμαι σοκαρισμένος, ήταν πολύ ευχάριστη κοπέλα


Η άτυχη 34χρονη είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και στο τηλεπαιχνίδι Deal. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χρήστος Φερεντίνος, δήλωσε στον Alpha σοκαρισμένος από το τραγικό περιστατικό εκφράζοντας την συμπαράσταση όλης της ομάδας τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Μάλιστα, ο Χρ. Φερεντίνος είπε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

Επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα με μάσκα


Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 09:30 το πρωί σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί όπου εργάζεται η άτυχη 34χρονη. Τα πρώτα στοιχεία από τα βίντεο και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν ως δράστη της επίθεσης μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα. Της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=2x0nYXvA2H8&feature=emb_title

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...