Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: "Δεν έχω διαφορές με κανέναν, δεν με έχουν απειλήσει" -Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σοκ προκαλεί η επίθεση με καυστικό υγρό, σε βάρος 34χρονης, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της χθες το πρωί, στην Καλλιθέα

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χάσει την όρασή της από το ένα της μάτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την περιγραφή της στην Αστυνομία, πρόλαβε να δει μια γυναίκα με μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα, η οποία την αιφνιδίασε και της έριξε το υγρό.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου την επισκέφθηκαν αργότερα αστυνομικοί της Ασφάλειας.


Πού κινούνται οι έρευνες


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες των αρχών κινούνται γύρω από τον στενό κύκλο της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το περιβάλλον της. 

Η αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι η πράξη ήταν προσωπικού χαρακτήρα εκδικητικής μορφής ενώ εκτιμά ότι δεν θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην κλινική όπου μεταφέρθηκε η νεαρή γυναίκα υπήρξε ολιγόλεπτη συζήτηση με τους αστυνομικούς. Κυρίως η επίσκεψη των αστυνομικών είχε ως στόχο όχι να μάθουν λεπτομέρειες αλλά να μάθουν αν γνωρίζει την δράστιδα ή αν έχει υποψίες για το ποια μπορεί να είναι.

«Δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν. Δύσκολα θα μπορούσα να την αναγνωρίσω, φορούσε μάσκα. Μου ήταν άγνωστη. Με αιφνιδίασε. Δεν πάει το μυαλό μου, ποια είναι η αιτία για να μου κάνει κάποιος κάτι τέτοιο. Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Δεν με έχουν απειλήσει» ήταν τα πρώτα λόγια του θύματος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που την επισκέφθηκαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται.

Η νεαρή τους μίλησε για την στιγμή όπου η άγνωστη της έριξε το βιτριόλι ενώ στην ερώτηση των αστυνομικών αν την αναγνώρισε η απάντηση της ήταν αρνητική.

Λόγω της κατάστασης υγείας της και της ψυχολογικής, οι αστυνομικοί δεν επέμεναν σε ερωτήσεις ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ημέρες όπου θα το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της, να την επισκεφτούν ξανά για να της πάρουν κατάθεση.

Από το απόγευμα στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν φτάσει τα πρώτα βίντεο από την περιοχή όπου και αναμένεται να εξεταστούν λεπτομερώς μήπως και ρίξουν φως στην υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, την ώρα που η 34χρονη γυναίκα πήγαινε στα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, την πλησίασε μια γυναίκα, η οποία φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε στο πρόσωπο το καυστικό υγρό. Αμέσως μετά, η άγνωστη τράπηκε σε φυγή.

Η 34χρονη, που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...