Κραουνακης
Κοινωνία

Αρνείται ότι πληρώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων ο Κραουνάκης

Ο μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτηρίζει ως «απολύτως ψευδή» την είδηση ότι πληρώθηκε με 800 ευρώ από τον Δήμο Αθηναίων για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε φορτηγό, στους δρόμους της Αθήνας στις 25/4.

https://www.facebook.com/stamatis.kraounakis/posts/10222364200435356
«Η είδηση που απλόχερα μοιράζει ο Δήμος Αθηναίων ότι πληρώθηκα 800 ευρώ για την συναυλία της ΑΠ είναι απολύτως ψευδής» ξεκαθάρισε ο κ. Κραουνάκης.
 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάματης Κραουνάκης, απέστειλε εξώδικο στον Δήμο Αθηναίων, με το οποίο ζητούσε να αποζημιωθεί χρηματικά επειδή η καλλιτέχνις ερμήνευσε τραγούδια του χωρίς την άδειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι το φορτηγό πάνω στο οποίο τραγουδούσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε στάση κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διακόπτει τις τηλεδιασκέψεις που είχε και να βγαίνει έξω για να ακούσει και να χαιρετήσει την ερμηνεύτρια.

Σε ανάρτησή του εκείνη τη μέρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε:

«Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι “Τα πιο ωραία λαϊκά”, δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα. Έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση. Το λιγότερο που μπορώ να πω, αφού χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέϊκο. Είναι να πληρώσουν με το επίδομα και όσους έχουν αφήσει απ' όξω. Δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς και εικαστικούς. Δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κούλη πλήρωσε αυτό μόνο, το βίντεο Μαξίμου εξηφανίσθη. Η ανάμνησις κατεγράφη εν τούτοις. Στη φωτογραφία οι δυο δημιουργοί ερήμην των οποίων συνέβη η δημόσια αυτή εκτέλεση. Σε πρόσφατη φωτογραφία διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων ΕΔΕΜ. Έξω από το ΥΠΠΟ».

Και επανερχόμενος, με νέα του ανάρτηση, σημείωσε: «Και για να τελειώνουμε. Εγώ δε θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια. Οκέυ;».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ