Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ

«Καταδρομική» επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του τουρκικού προξενείου.

Όπως μεταδίδει το Grtimes.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ επί της οδού Απ. Παύλου εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο.

Ακολούθως, η αστυνομία απάντησε με χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.


Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι που συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ενάντια στη χθεσινή επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πλατεία Καλλιθέας, κινήθηκαν από την πλατεία προς την οδό Ολυμπιάδος και πέταξαν περίπου 20 μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα και πυρπόλησαν κάδους, ενώ από τις μολότοφ προκλήθηκαν φθορές σε έξι σταθμευμένα οχήματα.

Μετά την επίθεση, δυνάμεις της ΕΛΑΣ κινήθηκαν προς την πλατεία Καλλιθέας, στην Άνω Πόλη όπου και δέχτηκαν νέα επίθεση από τους νεαρούς.

https://www.facebook.com/GRTIMES.gr/videos/1649795468507499/?t=20

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...