ΕΡΤ
Κοινωνία

Επική γκάφα ΕΡΤ στο Facebook: «Πέθαναν» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά!

Συγκεκριμένα, στη σελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ στο Facebook δημοσιεύτηκαν το πρωί της Τετάρτης τρεις αναρτήσεις που αφορούσαν σε αφιερώματα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και την Ελληνίδα ηθοποιό. Μόνο που στις αναρτήσεις αναφερόταν ότι έφυγαν σήμερα από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο», παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», ανέφερε στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Παρουσίες-Ειρήνη Παπά στις “Ωδές” του Βαγγέλη Παπαθανασίου», στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή», έγραφε αντίστοιχα η ΕΡΤ για την Ειρήνη Παπά.

Οι αναρτήσεις μόλις έγινε αντιληπτό το λάθος που έκανε κάποιος από τους εργαζομένους στο Ραδιομέγαρο, «κατέβηκαν»

ανάρτηση για την Ειρήνη Παππά ανάρτηση για τον Μίκη Θεοδωράκη

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...