Γιάννης Ξυλούρης Ανώγεια
Κοινωνία

Πατέρας 30χρονου θύματος στ' Ανώγια: Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα

Ενώ ακόμα η τοπική κοινωνία των Ανωγείων είναι συγκλονισμένη από το διπλό φονικό του Σαββάτου, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

«Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε. «Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» ενώ ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος. «Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 60χρονου «Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου», είπε.

Θρήνος στην κηδεία του 63χρονου λυράρη

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους «Ντελικανή» Λευτέρη Καλομοίρη, το δεύτερο θύμα του φονικού που συγκλόνισε την Κρήτη, λένε συγγενείς και φίλοι στα Ανώγεια. Την ώρα λοιπόν που τα μοιρολόγια των συγγενών του 63χρονου ραγίζουν καρδιές, ο γιος του απολογείται ενώπιον του εισαγγελέα για τον θάνατο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, τα Ανώγεια είναι σήμερα «βουβά» και το μόνο που ακούγεται σε όλο το χωριό είναι τα σπαρακτικά μοιρολόγια της μαυροφορεμένης γυναίκας του και των παιδιών του μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη.Μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον άνθρωπο τους, έναν άνθρωπο της τέχνης και της παράδοσης.

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να τους παρηγορήσουν. Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Ντελικανή» Λευτέρη Καλομοίρη. Συγκλονίζουν τα μοιρολόγια των συγγενών του θύματος.

Ακαριαίος ο θάνατος του 63χρονου

Μία και μοναδική σφαίρα ήταν αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής του Λευτέρη Καλομοίρη, το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι Ανωγείων.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 63χρονος δέχτηκε μία και θανατηφόρα σφαίρα, που με φορά από πάνω προς τα κάτω διαπέρασε την κοιλιά και βγήκε από τη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έπληξε και την κεντρική αρτηρία. Είναι ανατριχιαστικό επίσης οτι ο άτυχος μαντιναδολόγος φέρει και βάναυσα χτυπήματα στο πρόσωπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε σπάσει τμήμα της γέφυρας των δοντιών του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...