Λάδι κλεφτης
Κοινωνία

Ημαθία: Μισό τόνο ελαιόλαδο "εξαφάνισε" κλέφτης από επιχείρηση

Πλήθος δοχεία τα οποία περιείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ… μισό τόνο ελαιόλαδο είχε κλέψει ένας άγνωστος από τον χώρο μιας επιχείρησης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, την οποία διέρρηξε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου και έγινε καπνός!

Ένα μήνα μετά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την κλοπή και ταυτοποίησαν ως δράστη έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά το όχημα που χρησιμοποίησε για να μεταφέρει τα 500 λίτρα λαδιού κατασχέθηκε.

Τρεις φορές εισέβαλαν ληστές σε επιχείρηση στη Βέροια

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις διαδοχικές φορές εισέβαλαν δυο άγνωστοι σε μια επιχείρηση στην Βέροια στο διάστημα από τις 11 ως τις 15 Απριλίου! Ο ένας από τους δράστες, που έκλεψαν διάφορα προϊόντα αξίας 8.100 ευρώ καθώς και δύο μπαταρίες οχημάτων, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ