Μητσοτάκης και Πρωτοψάλτη
Κοινωνία

Στους ρυθμούς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μία διαφορετική συναυλία έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με σκοπό να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα και να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κόσμο. Με σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, έπιασε το μικρόφωνο και πέρασε απ' όλα τα στενά και γειτονιές της Αθήνας.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μάλιστα, έβγαλε μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με την εκπληκτική φωνή της και τα τραγούδια της. Κι ενώ εκείνος ήταν διαρκώς σε τηλεσυσκέψεις για να αποφασίσει για την άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού, μόλις άκουσε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είπε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα, να βγει στο δρόμο και να χορέψει με τις επιτυχίες της. 

https://www.instagram.com/p/B_Zw35DDuGN/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος