Κορονοϊός - Κρανίδι: Ξεκίνησε η δειγματοληψία στη δομή
Κοινωνία

Κορονοϊός - Κρανίδι: Ξεκίνησε η δειγματοληψία στη δομή

Παρουσία Υπουργών και του Σωτήρη Τσιόδρα ξεκίνησε η δειγματοληψία από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στους μετανάστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Γαλαξίας της Ερμιονίδας στην Αργολίδα μετά το νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μετανάστρια από την Σομαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας, λίγο έξω από το Πόρτο Χέλι, όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται  ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης  Μαλτέζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχινοχωρίτης και  ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, μετά τη διαπίστωση ότι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα μια 28χρονη έγκυος από τη Σομαλία που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Τις προηγούμενες ημέρες μια καθαρίστρια ήταν επίσης θετική στον Covid-19 με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ συμπτώματα εμφάνισε και ο σύζυγός της. Συν τοις άλλοις, τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα πέθανε αιφνιδίως μια 39χρονη που έμενε στη δομή και καταγόταν από το Κογκό, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Κορονοϊός - Κρανίδι: Ξεκίνησε η δειγματοληψία στη δομή Κορονοϊός - Κρανίδι: Ξεκίνησε η δειγματοληψία στη δομή

 

Κορονοϊός - Κρανίδι: Ξεκίνησε η δειγματοληψία στη δομή

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ