Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού
Κοινωνία

Ένταση με πιστούς στον Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού - 18 προσαγωγές

Σκηνικό έντασης επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού, με χρυσαυγίτες που μαζεύτηκαν έξω από το ναό με σημαίες. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου δεκάδες πιστοί βρέθηκαν έξω από την εκκλησία κρατώντας σημαίες. Ωστόσο στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προχωρώντας σε 18 προσαγωγές.

Οι συγκεντρωμένοι με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά του Επιταφίου του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις με αστυνομικούς και ρίψη κροτίδων από τους συγκεντρωμένους. με τους αστυονομικούς να προχωρούν σε προσαγωγές.

Το σκηνικό έντασης δημοσίευσε μέσω του προφίλ του στα social media ο γνωστός πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κάτι που κάνει τις Αρχές να εκτιμούν πως οι συγκεντρωμένοι ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. 

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου πολλοί εξ αυτών πριν δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί έξω από την εκκλησία του προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα. 

https://youtu.be/w_GeOjr_1OQhttps://twitter.com/ipanagiotaros/status/1251195464277508104

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...