Κοινωνία

Προκαλούν οι άθεοι με “Φανερό Δείπνο” την Μ. Παρασκευή...διαδικτυακά

Κάθε χρόνο με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν στήνουν τον αποκαλούμενο “Φανερό Δείπνο”, σε αντιδιαστολή του “Μυστικού Δείπνου”, με κρεατοφαγία ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή.

Ο λόγος για τους άθεους και την... Ένωσή τους η οποία για να μην χαλάσει το...έθιμο θα πραγματοποιήσει και φέτος τον “Φανερό Δείπνο”, αλλά δεδομένων των συνθηκών διαδικτυακά...

Προκαλεί μάλιστα με ασεβείς και βλάσφημες αναφορές λέγοντας με αφορμή τις άδειες λόγω συνθηκών εκκλησίες πως “οι διάφορες θεότητες, ως φανταστικές οντότητες, είναι ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους”

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και κανονικά η Ένωση Αθέων θα σας προσκαλούσαμε στον Φανερό Δείπνο μας. Ο SARS COV-2 όμως, όπως όλα τα προϊόντα της εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής, θέλει να επιζήσει και να αναπαραχθεί κι έτσι έφερε τον κόσμο ανάποδα φέτος. Παράλληλα απέδειξε ότι οι διάφορες θεότητες, ως φανταστικές οντότητες, είναι ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους.

Σαν καλοί μαθητές και μαθήτριες των Δαρβίνου και Dawkins που είμαστε, προσαρμοστήκαμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στον Φανερό Τηλε-Δείπνο μας, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να χαιρετηθούμε, να γνωριστούμε, και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της.

Και για να γιορτάσουμε την ανάσταση της φύσης και τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης. Την Παρασκευή 17-04-2020 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. ”

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ